Ciorba taraneasca de vacuta

de anca_rm in Ciorbe, 31 Iul 2013 | 6065 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne vita
  • morcov
  • cartof
  • patrunjel
  • mazare
  • orez
  • patrunjel verde
  • rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .

Mod de preparare:

Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .

Legumele se curata si se taie separat in boluri .

Adaugam morcovi, patrunjelul  taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.

Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .

Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert .  Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .

Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)

Pofta Buna va doresc !

TIPS-URI

1

supe , ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta cu ou batut